VIRTUÁLIS LAKBERENDEZÉS & RENOVÁCIÓ

HELYISÉGEK REPREZENTATÍV ÚJJÁVARÁZSOLÁSA DIGITÁLISAN

Hogyan támogatja az eladásaidat a virtuális lakberendezés?

Képzeld magad leendő vásárlód helyébe! Az üres ingatlanoknak egyszerűen nincs meg ugyanaz a varázsa és vonzereje, mint a rendezett otthonoknak. Hidegek és ridegek lehetnek, ami elriasztja a potenciális vásárlókat.

Professzionális szoftverünk és virtuális panorámafotóink segítségével olyanná varázsoljuk a teret, hogy a helyiségek hívogató elemeket, például bútorokat és műalkotásokat tartalmazzanak. Így a vásárlók elképzelhetik az ingatlanodban rejlő valódi lehetőségeket, szemben egy csupasz szobával, amely korlátozott vonzerővel bír és sok képzelőerőt igényel.

Virtuális lakberendezés

Légy akár ingatlanos akár lakberendező, nálad jobban senki sem tapasztalja a saját bőrén, mennyit jelent a leendő vásárlóknak, ha vizuálisan is bele tudják magukat helyezni a térbe. Egy bőrfotel a megfelelő sarokban, egy hangulatos dekorlámpa a megfelelő helyen és máris megváltozik a teljes életérzés.

Abban a pillanatban, hogy potenciális vásárlód, megrendelőd sajátjának érzi az ingatlant, nyert ügyed van.

A virtuális lakberendezés előnyei:
virtualis-lakberendezes-elotte virtualis-lakberendezes-utana
virtualis-lakberendezes-2-elotte virtualis-lakberendezes-2-utana
Virtuális lakberendezés csomagunk jellemzői:

Virtuális lakberendező csomag

24.900 Ft

/ fotó

Virtuális renováció

Te is találkoztál már azzal a problémával, hogy az ingatlan túlzsúfolt, teli van bútokkal és az értékesítés megkezdése előtt nem kiüríthető?

Ha a hangsúlyt a helyiségek prémium jellegű bemutatására szeretnéd helyezni, de ebben akadályoz annak rossz állapota, zsúfoltsága, akkor neked javasoljuk a renováció szolgáltatásunkat.

Míg a ridegnek ható, üres helyiségeket fel tudjuk dobni a virtuálisan elhelyezett bútorokkal, addig a túlzsúfolt terekből el tudunk távolítani minden oda nem illő elemet, a helyiséget pedig digitálisan fel tudjuk újítani.

A virtuális renováció előnyei:
Előtte Utána
1-A-2 1-B-2

Virtuális renováció csomag

39.900 Ft

/ fotó