ALAPRAJZ KÉSZÍTÉS

Profi 2D-s és 3D-s alaprajzok – a kockás füzet helyett

Miért adj ki pénzt arra, amit Te is meg tudsz rajzolni?

Egy minőségi alaprajz igényesebb és precízebb képet ad az érdeklődőidnek mintha a tollal, ceruzával írt méretarányokat kellene a kézírásodból kisilabizálni. Fontold meg, hogy számodra mi a fontos: Egyszer elkészíttetni egy, a későbbiekben is használható profi alaprajzot, ami máris hitelesebbé teszi a hirdetésed, vagy órákat tölteni azzal, hogy melyik falat milyen jelöléssel láss el?

Az utóbbi neked fogja a legtöbb pluszmunkát okozni: a rajzolásra fordított időn túl kevesebb érdeklődő, kisebb árverseny, alacsonyabb eladási ár, hosszabb értékesítési idő.

Nem mellesleg pedig számos olyan időpontegyeztetés van, amikor az érdeklődők szóban kérdeznek rá mindenre, ami nem jól kivehető az alaprajzodon. Te biztos hogy fejből rá tudod vágni melyik falnak épp mekkora a hosszúsága?

Az ingatlanvásárlás bizalom kérdése: ennek kiépítésében a jó alaprajz szerepe elengedhetetlen!

Tudtad, hogy az ingatlanok közt böngésző potenciális vevőid 90%-ának fontosabb, hogy egy átlátható, precíz alaprajzot lásson mint fotókat?

Ez segít nekik tiszta képet kapni a leendő új ingatlanukban rejlő lehetőségekről, hiszen tartalmazza az összes fontos információt, amire szükségük van egy esetleges későbbi átalakítás vagy energetikai beruházás költségeinek feltérképezésében.

Webes felületekre optimalizált, kiváló minőségű ingatlanvizualizációvá alakítjuk a 2D-s és 3D-s alaprajzokat, hogy azokat még több platformon, még többen tudják megtekinteni és megosztani.

Attól függően, hogy ingatlanod milyen szerkezeti megoldásokkal rendelkezik, és persze, hogy kinek szeretnéd azt eladni, az alaprajz készítés szempontjából számos opció áll rendelkezésedre.

Alaprajz készítés csomagunk jellemzői:

2D-s alaprajz készítés

A lakásvásárlók több mint 90%-a inkább az alaprajzra kíváncsi, mint az ingatlanfotókra. Nem csoda, hiszen így kapnak gyors áttekintést arról, hogy leendő otthonukban milyen átalakítások milyen feltételek és tervezett költségek mellett érhetőek el. A 2D-s alaprajzok tartalmaznak valamennyi szükséges információt a teljes kép kialakításához.

2D-s alaprajz készítése során a meglévő alaprajzokat átrajzoljuk webre optimalizált, kiváló minőségű ingatlanvizualizációvá, amelyek remekül használhatóak a különböző marketingplatformokon: hirdetési weboldalon, nyomtatott brosúrában vagy e-mail marketingben.

Ha nem áll rendelkezésre semmilyen kiindulási alap, akkor sem esünk pánikba, mert 3D kameránk segítségével bescanneljük a helyiségeket, majd a nyersanyag kidolgozása után elkészítjük az alaprajzot.

Mit kapsz a 2D-s alaprajz megrendelése esetén?
2D-S alaprajz
Kivitelezési idő: 48 óra

24.900 Ft / szint

3D-s alaprajz készítés

A 3D abban segít, hogy leendő vásárlóid még könnyebben el tudják képzelni leendő otthonuk hangulatát, életérzését: a padlóburkolat színétől és mintázatától kezdve addig, hogy melyik ajtó merre nyílik.

Ingatlanfejlesztések és felújítások esetén elengedhetetlen, hiszen a beruházók/leendő vásárlók még inkább bele tudják magukat helyezni a térbe, sokkal reálisabb, részletesebb képet kapva annak lehetőségeiről.

Mit kapsz a 3D-s alaprajz megrendelése esetén?
3D-S alaprajz
Kivitelezési idő: 48 óra

39.900 Ft / szint