Rólunk

Ismerj meg minket

A Hartenstein Media csapata olyan pörgős, az ingatlanpiac minden szegmensét jól ismerő munkatársakból áll, akik komplex megoldáscsomagot nyújtanak az ingatlanértékesítés támogatásában.

Kiknek segítünk?

Hartenstein Péter

Társalapító

Először is nagyon örülök, hogy itt vagy! Nagyon köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy megnézd a vállalkozásunkat és megismerd azokat a személyeket, akik a szolgáltatásaink objektívje és kreatív víziói mögött állnak.

A fényképezőgép minden egyes kattintása elkötelezettséget jelent, hogy az ingatlanokat a legjobb fényükben mutassuk be, kiemelve egyedi személyiségüket, és ellenállhatatlanná téve őket a potenciális vásárlók számára.

Az ingatlanfotózásra, videókészítésre, 3D-s ingatlanbejárásra, alaprajzkészítésre és virtuális lakberendezésre összpontosítva életre keltjük ingatlanodnak egyedi történetét.

Utunkat a kiválóság iránti törekvés, az innováció iránti éhség és az ügyfeleink sikere iránti rendíthetetlen elkötelezettség jellemzi. Minden egyes projektünkhöz nemcsak technikai szakértelmet, hanem művészi szemléletet is hozunk, biztosítva, hogy a végtermék felülmúlja az elvárásokat.

Kaltenecker Kristóf

Társalapító

A filmért való rajongásom régen kezdődött, amikor a nagyszüleim egyik régi kameráján néztem keresztül. Azóta eggyé váltam a gondolattal, hogy a saját kis világunkat is fel tudjuk építeni, és meg tudjuk osztani másokkal.

Négy éve folyamatos fókusszal arra koncentrálok, hogy az ország egész területén bármilyen fotós-filmes kihívást teljesíteni tudjunk, ezzel maximális értéket adva Nektek.

Segítettem Zente történetét is elmesélni, és a világ meghallotta. Több, mint 700 millió forint gyűlt össze két hét leforgása alatt. A Bethesda Gyermekkórházzal együttműködve bevezettük itthonra a Jerusalema kihívást, amelyet milliók kísértek figyelemmel.